StrongerMama Training

Styrka inifrån och ut

StrongerMama Training är träning och inspiration för dig som är gravid eller nyligen blivit mamma. StrongerMama är ett träningskoncept som erbjuder gravida samt mammor som relativt nyligen fått barn att bygga upp en starkare och bättre fungerande kropp. StrongerMama tar ett helhetsgrepp kring träning och hälsa och erbjuder på ett inspirerande sätt kunskap och verktyg kring dessa ämnen.

Om träningen

StrongerMama finns som mini PT grupper eller enskilda konsultationer/träning med Anna. Det är pass för dig som är gravid, precis fått bebis (du bör ha varit på efterkontroll på MVC ca 8-12 veckor efter förlossning) eller har små barn (ålder upp till att de går själva).Vi tränar igenom hela kroppen med fokus på en stark bäckenbotten och en aktivering av djupa magmuskulaturen. Träningen innehåller både styrka och puls med säkra övningar som vi jobbar med under olika tidsintervaller. Största fokus är att i egen takt med hjälp av mig (Anna) hitta tillbaka till en stark och bra hållning som vi som nyblivna mammor behöver lite extra efter den stora förändring och påfrestning vår kropp gått igenom under en graviditet och eftersom våran vardag nu ser lite annorlunda ut mot förr med alla lyft, skjuta barnvagn, obekväma sovställningar m.m.

Tillsammans under vår träning går vi emot hetsen att gå ner snabbt i vikt och ”komma” i form fort efter graviditet utan fokuserar istället på att låta kroppen få komma tillbaka i en lugn takt (som den mår bäst av) och stärka upp de delar av kroppen som har fått jobba extra hårt under vår graviditet, som tex bäckenbotten, rygg och axlar. Allt eftersom kroppen kan hålla en fin och stark hållning och även hålla en aktivering av bäckenbotten och den djupa magmuskulaturen så avancerar vi övningarna.

Mini PT grupperna och konsultationerna sker i mysig hemma miljö. Intresserad? Kontakta mig på anna@tileah.se för mer information.

Praktiskt

Barn: det går alldeles utmärkt att ta med barn till träningspassen.


För bokning eller frågor

Mail: anna@tileah.se

Mobil: 0704 71 27 93