Anna R Landaeus

Mitt namn är Anna R Landaeus, jag driver StrongerMama och har själv tre underbara barn som är 6, 10 och 17 år gamla. De motiverar mig dagligen till att både ta hand om mig själv som kvinna/mamma men även i mitt arbete med andra kvinnor. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter så att fler kvinnor kan få rätt förutsättningar och information kring träning under/efter graviditet och senare i livet och då med ett helhetstänk.

Mitt stora intresse för gravid/mamma träning grundar sig i personliga erfarenheter av att börja träna för hårt och tungt för nära inpå förlossning. Det gjorde att jag var tvungen att från grunden lära mig hur en kvinnas kropp påverkas av en graviditet och vikten av att träning under och efter bör vara upplagd efter kunskap kring detta.

Professionellt har jag arbetat med träning och hälsa sedan 2008, driver idag tillsammans med min man ett friskvårdsföretag som både äger och driver gymanläggningar (franchise). Men mitt största fokus och inriktning är inom träning under och efter graviditet.

Utbildningar inom träning och hälsa,

  • Cert MammaMage tränare genom Katarina Woxneruds MammaMage utbildning. Fortbildningar genom MammaMage- MammaGravid, MammaPilates, MammaUte, MammaRun, Djup rygg och bäckengördel kopplad till djupa magen, Extern palpation bäckenet och bäckenbotten.
  • Lic Personlig tränare genom The Academy.
  • Genomgått mentorskap inom kvinnohälsa med fördjupning inom under och efter graviditet hos fysioterapeuterna Emma Regberg och Mia Fernando (Baking Babies).
  • Stark genom klimakteriet certifierad coach genom Monika Björn.
  • 3D Mamma tränare genom 3D funktion.
  • Stark, Glad och Gravid med Maria Wigbrandt, SportClub Education.
  • Workshop i KettleBell med Betty Wassenius B-Room.
  • Workshop ”träning efter graviditet” Lofsangruppen.
  • Flertal interna (Nautilus nu Actic) gruppträningsutbildningar som bla yoga med Cecilia Gustafsson.

Mediauppdrag,

Amelia, Aftonbladets Web Tv ”Älskade Unge”, Aftonbladets Web morgon tv, artiklar och chat på Aftonbladets Familysida om träning under graviditet. Poddavsnitt ”Inte bara mamma” med Kajsa-Stina Romin om träning efter graviditet.

Mitt jobb idag,

Jag coachar one-one, håller gravid/mammaklasser, föreläser, håller i Workshops, skriver texter och jobbar även som utbildare/konceptutvecklare inom träning under/efter graviditet och förklimakteriet/klimakteriet.

Välkomna att höra av er vid intresse/förfrågan om samarbete till anna@tileah.se 0704712793