Hoppa till innehåll

Vad jag erbjuder

Coachning one-one eller online

Jag erbjuder personlig träning ”hemma hos” om du bor i Storstockholm, utomhusträning och online. Jag har inga färdiga koncept utan tror på att skräddarsy personliga upplägg anpassade efter den jag coachar. Jag tror på ett helhetsgrepp kring träning och hälsa. I mitt arbete strävar jag efter att kvinnor ska känna sig stärkta inifrån och ut, hitta balansen mellan avslappning/anspänning-mellan att vila/vara fysiskt aktiv.

Jag önskar att fysisk aktivitet/rörelse/träning (kärt barn har många namn) inte ska vara kopplat till stress och press utan något som stärker oss kvinnor genom livet.

Tänk jag anammar mycket:

  • Lägga fokus på andningen
  • Känna in kroppen
  • Träna ”med” kroppen inte ”mot”
  • Göra träningen/rörelsen enkel och tillgänglig

Föreläsningar – både ut mot företag/kommuner/gym och privatpersoner

  • Starka kvinnor genom livet. En föreläsning om tiden kring klimakteriet (som många kvinnor känner av redan i 40-års åldern), om hur denna tid kan påverka oss och redskap och tänk som kan underlätta och lindra.
  • Stark gravid och Stark mamma. Föreläsningar om graviditet och tiden efter. Hur en graviditet och livet efter kan påverka oss både fysiologiskt men även mentalt. Redskap och tänk som kan underlätta vid t.ex. graviditetsrelaterad bäckensmärta m. m.
  • Familjevänligt kejsarsnitt.

Utbildningar/workshops

Jag har hittills skapat och hållit i både längre och kortare utbildningar/workshops inom Träning under och efter graviditet för olika gymkedjor som Actic/Puls & Träning, Mälarö Träningsverk.

Är du eller ditt företag intresserade av vad jag erbjuder så tveka inte att höra av dig.
/Anna


För bokning eller frågor

Mail: tileah15@gmail.com
Mobil: 0704 71 27 93