Positiv inställning

Jag har gått runt ett tag och känt mig ”trasig”i kroppen pga av mitt knä och andra skavanker men efter min operation (meniskskada) för en vecka sedan så bestämde jag mig för att (ursäkta språket) ändra min inställning och tänka mer -Nu JÄKLAR kör vi!!!! Fascinerande hur mycket ens inställning och tankar påverkar ens mående. Sen är det självklart jag också har, kommer att ha dagar när det känns extra tungt och motivationen inte är på topp men när jag kan så vill jag hellre möta världen med en positiv inställning. Jag menar vem är inte trött som trebarnsmamma och då med en tvåmånaders bebis?!

DSC_0508

Men idag valde jag att möta min träning med en positiv inställning och åhhh så skönt det kändes. Så nu är det, rehab för mitt knä, aktiveringsövningar för bäckenbotten och djupa magen som gäller. Sen blir träningen en stund för mig att bara vara en stund och hämta energi också så det är ju ännu en positiv sak.

Så bara för idag så känner jag mig inte trasig utan mer bestämd och målinriktad med min träning.

Önskar er alla en fortsatt fin kväll.

/Anna

Anna R Landaeus

Om Anna R Landaeus

Mitt namn är Anna R Landaeus och jag driver StrongerMama och har själv tre underbara barn, 3, 7 och 15 år som dagligen motiverar mig att både ta hand om mig själv som mamma och även i mitt arbete med andra kvinnor. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter så att fler kvinnor kan få rätt förutsättningar att komma igång med sin träning under och efter en graviditet.

Mitt stora intresse för gravid/mamma-träning grundar sig i personliga erfarenheter av att börja träna för hårt och tungt för nära inpå förlossning. Vilket gjorde att jag var tvungen att från grunden lära mig hur en kvinnas kropp påverkas av en graviditet och vikten av att träning under/efter graviditet sker under kontrollerade och säkra former.

Professionellt har jag arbetat med träning sen 2008, driver idag tillsammans med min man ett friskvårdsföretag som både äger och driver gymanläggningar. Men mitt största fokus och inriktning är inom träning under och efter graviditet. Och det med ett helhetstänk, mitt mantra är stark inifrån och ut.

Utbildningar,
Är licensierad PT genom The Academy, certifierad MammaMage tränare genom Katarina Woxneruds "MammaMage" utbildning, 3D Mamma tränare genom 3D funktion. Har även gått "Stark Glad och Gravid" utbildning för Maria Wigbrandt och flertal fortutbildningar inom träning under och efter graviditet.

Mitt jobb idag,
Jag coachar one-one, håller gravid/ mammaklasser, föreläser och jobbar även som utbildare / koncept utvecklare inom träning under och efter graviditet.


Välkomna att höra av er vid intresse anna@tileah.se