Hoppa till innehåll

Vi kommer med träningen till dig!

Hej på er!

Ja ni, med allt som händer i dessa tider med Corona så känns livet konstigt tycker jag. Känns som man lever i en slags bubbla av något slag. Jag pendlar mellan oro och tacksamhet. Och tänker att det är ok och så får det vara, tar en dag i taget.

Jag fortsätter jobba på både med mina pt kunder men även med att hålla våra gym städade och spritade så att det känns bra att träna. Har gjort om så att jag inte åker alltför mycket kommunalt utan bara det mest nödvändiga.

Och en kul nyhet…

Vi har kört igång med vår träningsbil lite tidigare, känns underbart! Då mångas vardag nu ser annorlunda ut så känns det verkligen som en toppen sak att kunna erbjuda träning utomhus. För att sluta träna är ju inget någon mår bra av, utan handlar om att hitta sätt som funkar nu i dessa tider. Många jobbar ju hemifrån och kanske inte har samma förutsättningar att komma iväg och träna lika lätt så då är det ju så himla bra att kunna ha träningen lättillgänglig. Sen vet vi att nu när många sitter hemma och jobbar och inte umgås med andra på samma sätt så är det lättare att även känna sig låg och att då kunna ses och träna tillsammans utomhus är ju så bra på många sätt. Och såklart anpassat efter hur läget är nu.

Imorgon kör vi första tillfällena i Täby och kommer att kunna erbjuda på flera olika platser runt om i Stockholm de närmaste veckorna. Och såklart med möjlighet att lägga upp/skräddarsy så att träningen passar just dig/er. Kanske är ni ett gäng mammor som vill träna tillsammans, några arbetskollegor, grannar, vänner. Oavsett så ser vi till att leverera härlig, kul och givande träning anpassade efter ert önskemål.

Så hörrni, tveka inte att hör av er till mig om ni är intresserade så berättar jag mer om pris och platser. Sen kan ni även läsa mer om själva bilen här

 

Kram Anna