Hoppa till innehåll

Det ultimata matbordet!

Finingar!

Vet inte om jag skrivit det innan , men till saken hör att vi  flyttade för lite mer än en månad sedan till ny lägenhet. En underbar fyra nere vid vattnet på Kungsholmen, vi trivs så! Hursom så har de flesta möbler trillat in (vi behövde köpa till en hel del eftersom vi flyttade från en 2a), men jag är fortfarande på jakt efter det ultimata matbordet! Jag tror mig vilja ha ett som går i ljusa färger och som har en vit marmorskiva…jag skulle också hemskt gärna vilja att underredet på bordet nästan är lite svarvat, typ en antik känsla..men jag är öppen för förslag! Har köpt 6 superfina göteborgsstolar som skall passa till bordet…så det bör vara ett rätt så stort bord.

Bord med göteborgsstolar. Bild lånad från skönahem.se

 

Någon som har tips på var/vem som skulle kunna ha detta? Tillverka eget? Finns färdigt? Jag är anyway söndergooglad på just detta ämne och skulle vara så tacksam för alla tips! Maila till  rebeckah@strongermama.nu   Puss på er denna ljuvliga måndag!