Hoppa till innehåll

Fina ord som värmer

Idag har jag haft ännu ett träningspass ute på Lidingö, idag med Hanna och Josefine. Lika givande och kul varje gång jag får se hur ”mina” mammor utvecklas, hittar aktiveringen av den djupa magmuskulaturen, se hur de blir starkare inifrån och ut. Underbart! Att sen få gosa lite med deras små samtidigt gör ju inte mitt jobb tråkigare ; )

 

regnstövlar

Regn och rusk kläderna var på idag.

Fick igår ett så fint mail från en av ”mina” mammor som gått på mina klasser ett tag, blev riktigt rörd. Blir så varm inombords när jag får respons att det budskap som jag så gärna vill förmedla till alla dessa underbara kvinnor som tränar för mig går fram. Såhär skrev hon, fina Carolina;

Hej Anna!

Ville bara skriva och säga att jag stormtrivs på dina klasser och känner mig alltid fylld av inspiration och energi efteråt. Du har verkligen gåvan och förmågan att få mig/oss att känna sig sedd och värdefull, vilket leder till hög grad motivation som deltagare. Dessutom är du helt underbar med våra små och som du lät Isak greja på med dina skosnören idag, ja, det värmer att se (samt ger mig dyrbar tid att fokusera fullt ut på knipet och övningen 🙂 Tänker alltid såhär efter din klass så nu ville jag bara dela med mig av denna tanke till dig. Hoppas du får en fortsatt fin vecka!
Kram från Carolina och Isak ”

 

Så fint skrivet, blev verkligen rörd av de orden!

regn

Så trots det icke så roliga vädret idag så är jag på toppen humör och njuter av denna dag! Hoppas ni gör detsamma!

 

Kram på er

 

/Anna