Hoppa till innehåll

Förskola!

Så var dagen här med stort D. Vi har börjat med inskolning för lillskrutten…

Det kunde inte gått bättre, han fullkomligt älskade förskolan.Självklart är det bara första dagen, men det känns ända skönt att han kände sig så pass trygg att han knappt tittade under mitt håll under dagen utan lekte med sina små vänner.

 

Tänk vad fort ett år går….tycker det känns som igår man gick omkring som en ballong och undrade vem som låg därinne. Vad tacksam och glad jag är att det var just Hugo. Älskade unge!

 

På tal om inskolning så innebär ju det även att föräldraledigheten lider mot sitt slut och det är snart dags att börja jobba. Jag är så pepp på att få sätta tänderna i nya projekt och börjar återkomsten med härliga Guldknappen!

På lördag blir det dags för årets gala och jag ser verkligen framemot att träffa alla jobb-bekanta som jag inte sett på så länge. Att dessutom få vara ute en hel kväll barnfri med gott sällskap känns inte heller helt fel;)

 

Nu återstår bara att hitta en outfit…

 

ep0tql7txx95ygkbahsp

Förutom inskolning, modefester och nytt härligt jobb så väntar också en riktig träningshöst. Jag kommer fortsätta köra med Anna, vår Bootcamps instruktör, vilket jag är SÅ glad över. Jag hoppas på att bli riktigt plågad Anna;)

Förutom Anna har jag lyckats pricka in en ny arbetsplats med gym runt hörnet, så jag och min kollega Lisa kommer köra ett par ggr i veckan. det ser jag också framemot!

StrongerMama2

Nu väntar lite vila i soffan innan det blir tidig säng inför morgondagens fortsatta inskolning.

Kram på er!