Hoppa till innehåll

I´m back!

Hej på er

April månad är här och jag med StrongerMama bloggen också. Efter tokfulla månader av utbildning, jobb och massa annat så kan jag nu pusta ut lite grann. Min PT (personlig tränar) utbildning på The Academy var korvstoppning på elit nivå ; ) dvs hur mycket som helst på väldigt kort tid (om man nu jämför med allt som vi gick igenom och skulle lära oss).

Men det har varit jätte roliga månader trots intensiteten och jag måste säga att det är skillnad på att vara licensierad PT och inte, för man lär sig grymt mycket om hur kroppen fungerar i sin helhet till i rörelse.

IMG_18017051154554

Många tester och analyser genomfördes under utbildningens gång.

Så känns så himla kul att nu kunna erbjuda även personlig träning. Det har varit stor efterfrågan från ”mina” mammor att fortsätta träna med mig även efter deras föräldraledighet och när de blivit tillräckligt återställda (dvs hittat aktiveringen av både bäckenbotten och djupa magen) efter sin graviditet. Så känns så himla kul att nu kunna hjälpa dem att ta sin träning ett steg längre och verkligen få till det jag tror på att ”vara stark inifrån och ut”.

IMG_20150301_124453

Fick möta många inspirerande personer under utbildningen, både lärare och kurskollegor. Jari var en av mina grymma lärare som spred grymt mycket kunskap och inspiration.

Och tyvärr är det alltför många som erbjuder Personlig träning utan att vara licensierade så även på den punkten (precis som med träning under/efter graviditet) så fråga personen ni tränar för vad de har för utbildning. Otroligt viktigt för även om jag också kunde en hel del träning innan så får man med sig väldigt viktiga redskap  och verktyg som gör att man verkligen kan erbjuda sina tränande kunder det bästa (både skadeförebyggande men även resultatinriktat).

IMG_18042434443711

Så känns jätte kul att nu både vara Certifierad MammaMage tränare och Licenserad Personlig tränare.

DSC_0514

Önskar er alla en under fortsatt måndag.

Kram Anna