Hoppa till innehåll

Lugn helg på landet

Söndagskväll och hemkomna från landet. Vi har haft det mysigt, dock fick jag en släng av lill donnans förkylning så kände mig inte på topp i lördags. Men att få vara med familjen, nära naturen och låta brasan värma upp en gjorde att det inte var så farligt ändå. Älskar att få komma iväg till landet, bryta storstadstempot mot landets lugna lunk, ladda batterierna och bara få vara utan några måsten. Vi passade på att ta en tur ut i skogen för att leta svamp, blev inte så många men åhh så underbart att bara få strosa omkring ute i skogen i våra stövlar. Regnade ganska mycket och kände t.o.m.  av lite höstkylan. Brrr…. Är det så? Att hösten ska komma nu? Hoppas på många soliga höstdagar isåfall.

landet 1

Leah klappar baggen Svante.

Till de regniga dagarna så kan jag verkligen rekommendera Didriksons regnkläder till de små. Våran äldsta tjej gick på en urochskur liknande förskola, dvs de spenderade mesta tiden utomhus. De höll till på norra djurgården, Frescati nära en 4Hgård. Jättehärlig miljö, det behövdes dock riktigt bra kläder för regniga dagar och vi använde oss alltid av Didirikson. Så det blev ett naturligt köp till lill donnan nu också. Lite dyrare än en del andra regnställ men håller verkligen barnen torra. Man kan ju alltid titta in i någon bra secondhand barnbutik och se om de har något Didriksonregnställ till salu.

Landet2

Leah i sitt regnställ på promenad med mormor.

Nu ska jag njuta av en kopp te, något jag ändå tycker är lite extra mysigt när just kvällarna blir mörkare och kyligare är att få tända mina värmeljus och få krypa upp i soffan med en god kopp te.

Kram på er

/Anna