Hoppa till innehåll

Musik som gör mig glad : )

Måste bara tipsa er om några låtar som jag gör mig sådär lycklig inuti. Jag älskar musik och har jag det inte på här hemma så är det i mina lurar när jag är på språng och även på mina klasser är det något som alltid finns med. Även om just under mina mamma/barn klasser det inte är det mest centrala eftersom mina klasser alltid har musik anpassad för bebisöron ; ) så är det ändå något som finns med och spelas i bakgrunden. Så här kommer några av mina favoriter för tillfället.

”Listen and enjoy”

Coldplay-A Sky Full Of Stars

Panetoz-World Clap

Michael Franti & Spearhead-Say Hey (I Love You)

Nu ska jag passa på att träna lite här hemma sen blir det förbereda för grillkväll med några vänner med familjer som kommer över. Trevlig lördag på er.

/Anna