Hoppa till innehåll

Playitas here we come

Hej på er

December är här, igår var det första advent och jag blir som ett barn (eller snarare mitt lilla jag kommer fram lite extra) när julen närmar sig. Jag älskar att ta fram julsakerna, tomtarna, ljusen (mitt hem är fyllt av värmeljus och andra ljus året runt men när mörkret infinner sig så ökar mängden markant) och ja,  jag vet att det inte är toppen bra att ha för många värmeljus inomhus men jag gör det någorlunda med måtta och har fönster öppet för luften skull och har jag någon ”last” så är detta min. Men tillbaka till julsakerna så är julen absolut en av mina favorit högtider. Lussebullar, pepparkakor, glögg mmm love it! Så igår myste vi runt här hemma hela familjen och julpysslade.

tomte

tomte2

Ett litet smakprov från tomtehyllan härhemma : )

Från julmys till sol, bad och träning. Imorgon bär det av till Playitas (Fuerteventura) ska tillbringa en vecka på träninsgsresorten Playitas. Det är min PT och nu sen ett litet tag tillbaka kollega (inom MammaMage) Katarina Woxnerud som tillsammans med Mantra Sport (Jenni Nilsson och Fredrik Swahn) anordnat en träningsvecka med inriktning löpning, simning och cykling. Så när Katarina frågade; ska du inte hänga på så kände jag, ja varför inte?! Har aldrig varit på en sådan här vecka förut så ser fram emot det med stor spänning och förväntan. Sen att en av mina bästa vänner fina Helene också följer med känns som en otroligt stor bonus. Kommer dock att sakna min älskade familj MASSOR men tjejerna har det gott med pappa sen kommer mormor, morfar och farmor att pyssla om dem så det kommer inte gå någon nöd på dem. Får utnyttja teknikens under och skypa med dem.

las-playitas-35276392-1412758895-WideInspirationalPhoto

Så här kommer jag att spendera den närmaste veckan men förhoppningsvis sol och lite värme också, spännande! (bild lånad från Apollo)

Så om idet blir lite glest mellan inläggen så vet ni varför, följ mig på instagram-@strongermamatraining där kommer jag lägga ut en del bilder under veckan.

Önskar er alla en härlig måndag!

Kram Anna