Hoppa till innehåll

Sol, bad och känslor!

Hej på er

Dagarna flyter iväg här på Kreta och då menar jag verkligen flyter iväg, både av värme, pool och havsbad dagarna i ända. Så underbart! Vi fyller dagarna med lek, mys, god mat och även en hel del kortare träningspass har vi fått till, en härlig balans på allt! Fick dock tråkiga besked häromdagen som för en stund vände uppochner på min och familjens tillvaro men nu är det stabilt igen så nu har vi kunnat hämta tillbaka semesterkänslan. Händelsen fick mig dock att tänka lite extra på hur skört livet är och att det för mig och min familj är så viktigt att ta hand om varandra och våra närmaste. Jag känner mig så enormt lyckligt lottad som har en sådan underbar familj och nära vänner där känslor inte är något man skjuter under mattan utan vågar prata om och tillåta. Blev så varm in i hjärtat när jag nu under denna händelse märkte hur våra barn också går i våra fotspår och sätter ord på sina känslor.

Imorgon har vi hyrt en bil och ska bege oss till en underbart vackert strand som heter Elafonissi. Här kommer några bilder från dagarna som gått.

Leah och jag i poolen 2

bild 2

Våran lilla pooltjej, hon älskar att flyta runt i vatnnet.

Leah m puffar

Toppen betyg till Solamigos solskyddskäder och Katvigs solhatt, suveränt i denna värme!

 

 

bild 4

Far och dotter kärlek, mina hjärtan!

tindras flätor

Vår stora underbara dotter, så modig som gjorde coola flätor trots att hon är grymt håröm!

crazy family

Hoppas ni alla har en fortsatt fin kväll och återkommer snart med fler bilder.

Kram på er

/Anna