Hoppa till innehåll

Kiss and make up!

Hej!

Även om jag sedan Hugo kom till världen, lägger betydligt mindre tid på morgonens sminkrutiner så tycker jag fortfarande att det är viktigt med en bra grund. Min morgonrutin består ofta av en fuktkräm , en halvtäckande foundation, lite concealer (särskilt om den lilla propellern Hugo varit i farten), lite solpuder samt mascara. Jag investerar gärna i bra grejer som jag vet funkar och som spar mig tid framför spegeln… Detta gäller både produkter och verktyg.

Dagens inlägg tänkte jag därför ägna åt något så viktigt som sminkborstar! Som gammal MUA (100 år sedan) kan jag inte låta bli att slå ett slag för bra borstar! För dig som kanske inte är så haj på att lägga makeup så lovar jag att du redan tagit dig genom halva resan till att bli bättre på att sminka dig, bara genom att lägga lite tid och pengar på att hitta bra verktyg. Nystartade märket Morris & Lucca tycker jag verkligen har lyckats med kombinationen hög kvalité och prisvärdhet. Kika in på deras hemsida, det är rena godisbutiken!

ml_Large_12_brush_1230

Som småbarnsmamma tycker jag att det är viktigt att få känna mig fin även till vardags. Det är så mycket annat som man får kompromissa med (let´be honest), men lite vardagslyx tycker jag vi alla bör få ha! Ett bra tips om du inte riktigt vet hur och vilka borstar man har till vad, så är det kanon att kika in på youtube. Finns massor av bra tutorials för er som vilka lära er mer eller kanske få lite nytänding när det gäller sminkning. Så även om det gäller nya borstar, kanske en ny parfym eller varför inte ett fint set underkläder så tänkte jag påminna alla er grymma mammor därute om att inte glömma bort er själva…det är faktiskt viktigt att få känna sig fin…särskilt om man är en något sömndepriverad småbarnsmamma…