Hoppa till innehåll

Mamma/barn klasser

Hej

Efter några nätter av lite sömn pga lill skruttans dunderförkylning så kände jag mig ganska så trött imorse. Skönt dock att hon mår bättre idag så det är på rätt väg.

Men efter att ha haft mina mamma/barn klasser idag så fylldes mina energier på. För jag tycker mitt jobb är fantastiskt roligt, att få vägleda kvinnor på ett säkert och kontrollerat sätt tillbaka till deras träning efter en graviditet (eller under) ger så mycket energi och massa möten med många olika kvinnor och barn. Några av mammorna idag har jag haft på mina klasser sen i sept/okt och en av de små solstrålarna fyllde ett år idag och knatar nu omkring själv i salen och ”hänger” med de andra bebisarna. Det känns ju lite extra kul att få följa mammorna med deras bebisar under en längre tid och även kunna nivåanpassa deras träning. Precis som många av mammorna sagt så känns det så skönt att kunna fortsätta träna hos mig även om deras barn börjat krypa eller rentav gå. Sammanhållningen/kontakten mammorna och bebisarna emellan är så härliga att se, nu sitter många av bebisarna i små grupper och ”leker”, ”snackar” med varandra under klasserna.

Så jag ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta på detta sätt även på gymet på Stadion, närmast blir det ju på Boot Campen.

Nu är det födelsedagsmiddag här hemma för min kära man som jag och tjejerna förberett.

Önskar er alla en trevlig kväll!

 

/Anna