Hoppa till innehåll

Måndag och Polar Loop!

Måndagkväll och en ny vecka har börjat.  Körde igång med några av mina Mamma/Barn klasser idag och det värmer mig alltid lika mycket när jag möter alla dessa fantastiska mammor som bestämt sig för att investera i sig själva och börja med sin träning på ett lugnt och kontrollerat sätt. Att bygga sin styrka inifrån och ut, det tror jag starkt på. Då håller kroppen längre. Sen avslutades min arbetsdag med en företagsklass, idag stod cirkelträning på schemat. En härlig mix. Sen var det hem och byta av Thomas, Leah är lite förkyld så har fått vara hemma under dagen.

Nu väntar jag med spänning på att Thomas ska komma hem från jobbet, han har nämligen hämtat ut min PolarLoop som jag beställt, en aktivitetsmätare, en smart aktivitetsguide och pulsmätare, den har stegräknare och koll på ens kaloriförbränning. Har aldrig använt mig av någon sådan förr så ska bli riktigt spännande att se vad jag kommer att tycka om den. Jag återkommer med en recension när jag använt den ett tag.

xl_Polar-Loop-624

Snygg och stilren, det gillar jag.

Imorgon bär det av ut till Lidingö för att träna Hannah, det ska bli väldigt kul! Jag känner mig riktigt lyckligt lottad som i mitt jobb får möta så många härliga kvinnor  ; )

Önskar er alla en fortsatt fin måndagskväll.

/Anna