Hoppa till innehåll

Semester planering!

Hej på er alla fina

Sitter här hemma nu, håller på med sista planeringen inför vår Kreta resa. Blir alltid lite extra planering med barn, packning, vad som ska med osv. Tar ofta med mig alltför mkt kläder när jag reser…hmm.. Ja, ja… Tur att man inte ska gå runt och bära på väskorna hela tiden ; )

Vi kommer att bo på ett lägenhetshotell som ligger precis på stranden, med pool såklart! Skönt att bo i en lägenhet med tillgång till eget kök så att man kan äta frukost där. Kommer bli mycket frukt och sallader, mums!

image

Mycket häng kommer det att bli på våran balkong (bild lånad från phaedra.com)

Jag och Thomas har varit på Kreta flera gånger tillsammans och just Kato Stalos stranden är perfekt för oss, lite mindre och mysigare. Inte alltför stort och noisy. Så känns lite extra mysigt att kunna få uppleva det tillsammans med tjejerna nu oxå.
Kommer säkert bli en och annan tur in till Chania stad oxå, mysigt att strosa runt där inne.
Vi har även pratat om att hyra bli och åka till Elafonissi, en jätte vacker strand som har helt klart vatten som ligger på andra sidan av Kreta.

Sen är den stora bonusen att vi åker tillsammans med några av våra närmaste vänner och deras barn. De har barn i precis samma ålder som våra, kan det bli bättre!?

Även om vädret här hemma nu är helt fantastiskt så är det något speciellt med att åka iväg och bara kunna vara lite, släppa jobbet (i den mån det går när man är egen företagare) och bara umgås utan några måsten.

 

image

Så härligt med en lång strand, längtar! (bild lånad från Apollo.se)

 

 

Önskar er alla en fortsatt fin dag i solen!

 

/Anna