Hoppa till innehåll

Silverhjärtat-lilla armbandet Barncancerfonden

Hej på er

Nu pratas det mycket om årets julklapp i många olika sammanhang, som det gör varje år som julen närmar sig. Inget ont i det men man kombinera det med något gott och faktiskt också bidraga med något samtidigt som man köper sin julklapp. I år har jag köpt flera armband från Barncanerfonden till mina nära och kära (oops nu försa jag mig, hi hi).

k

Känns jätte fint att kunna bidraga med något, sen handlar julen för mig och min familj om att ses, mysa och bara vara. Vi slutade med julklappar till oss vuxna för länge sedan utan har som en tradition att skänka pengar till någon god sak istället.

silverhjartat-lilla-armbandet-give-hope

Detta fina lilla armband kan du gå in och köpa här. Bild lånad från Barncancerfondens hemsida.

Kram på er

/Anna