Hoppa till innehåll

StrongerMama träning med bebismys ; )

Hej på er

Är nu hemkommen efter en jobbardag. Började fm med ”mitt” underbara StrongerMama gäng. Idag hade vi fokus på axlar, ett område som behöver stärkas upp lite extra under/efter graviditet. Otroligt härliga energier på klassen, fick mig en mysstund med två av gullungarna som var med idag! Inte nog med att jag får hjälpa dessa underbara kvinnorna med deras träning på mina klasser utan får också mysa med deras små, en bonus som jag gillar starkt ; )

Sen åt jag lunch med Brian och planerade inför höstens händelser, mycket kul står på agendan så ”stay tuned”. Mer information kommer inom kort. Spännande!

 

En sak som jag och min man hade stor användning av den första bebistiden var en produkt som kallas babynest, som är som en liten minisäng/madrass. Den är super smidig just för att man lätt kan förflytta den med bebis i och med de mjuka kanterna kring så blir det lite extra mys och ombonad känsla för bebis. Den allra första tiden när bebis är nyfödd så kände vi i alla fall att det var säkrare att låta Leah sova i den mellan oss. Sen när de blir lite större så kan man ju lätt låta de somna där och sen om man vill kan man ju flytta över bebis till sin egen säng utan att de vaknar. Vi har haft stor användning av vår och använde den länge till lill donnan, den är så smart planerad att man kan öppna upp den nedtill så att den kan växa med bebis. Ett litet tips från mig!

babynest-blagra_1424

Bild lånad från Babykoncept.se

Tiden går så fort med de små, kommer knappt ihåg när Leah var så här liten.

 

Önskar er en fortsatt fin tisdag.

 

/Anna