Hoppa till innehåll

Att våga!

Hej på er

Har varit några väldigt intensiva dagar här på slutet, därav bloggtorkan.

Jag och min man öppnande vårt tredje Puls & Träning gym här nu i helgen, förberedelserna har varit många och stora. Tur att mamma och pappa har varit här och kunnat vara med tjejerna mycket så vi har kunnat fokusera på jobbet. När vi tog beslutet för tre år sedan att säga upp oss som anställda på en stor gymkedja och bli franchisetagare och öppna ett eget gym hade vi ingen aning om hur framtiden skulle bli. Men vi pratade igenom det många, många gånger och vände och vred på det och bestämde oss till slut för att våga. Och vi ångrar det inte för en sekund!!

Trots allt hårt jobb som vi självklart lagt och lägger ner så känns det underbart att jobba för sig själv och sen att vi får jobba med det vi brinner för, friskvård är en riktig lyx!

Öppningen i helgen gick hur bra som helst, så hur trötta vi än är nu efter att jobbat många timmar sista tiden så känns det hur härligt som helst!

happiness-quotes-Brian-Tracy-Quotes-Happiness-comes-when-you-believe-in-what-you-are-doing-know-what-you-are-doing-and-love-what-you-are-doing_

Så mixen mellan att jobba med det administrativa kring våra gym och att få träna kvinnor i olika skeenden i livet passar mig alldeles perfekt!

Nu är det läggdags för lill donnan här hemma, vår stora tjej åkte med mormor och morfar till landet i några dagar innan vi åker dit till midsommar.

Ha en skön kväll!

/Anna