Hoppa till innehåll

Skor att älska!

 

Jag tränar oftast barfota eller kör med sk barfotaskor. Jag blev rekommenderad av min naprapat att använda barfotaskor och sen dess är jag frälst!! Jag helgillar mina skor, använder mig av märket Merrel, Pace Glove 2. Nu har jag dem när jag jobbar, tränar och kör klasser. Har använt mina så flitigt att det var dags att inhandla ett par nya här i dagarna, så ett par svarta blev det denna gång. Här har ni dem på rea just nu om ni är intresserade av att prova ett par eller som jag behöver ett par nya ; )

 

pace glove

Jag tycker mycket om färgglada träningskläder och skor. Så dessa lila har varit min favorit länge.

 Passar väldigt bra till hantlarna som Rebeckah skrev om här, om man som jag tycker om att ”matcha” ; )

 

Nu närmast är det förberedelser inför morgondagen som gäller, StrongerMama Boot Camp upplägg och ett pass till en gravid kvinna som jag ska träffa och ha en konsultation med. Super kul!

Ha det så bra så länge!

 

/Anna