Hoppa till innehåll

Ett litet skönhetstips…

Hej!

Oh vad skönt det är att sommaren är här! (även om dagens väder är något av en besvikelse)

När solen tittar fram är det även dags för fötterna att kika ut från boots och stövlar. Och let´s be honest, det är inte alltid man tagit hand om sina vintertrötta fötter?

 

Jag försöker så ofta det går unna mig en pedikyr. Det är så himla skönt och faktiskt framförallt  viktigt att ta hand om sina fötter, de skall hålla länge;)

För er som bor i Stockholm måste jag tipsa om ett litet ”hål i väggen” där man kan få fantastisk pedikyr, till ett riktigt bra pris!(De har andra behandlingar också, men jag har bara testat deras fotvård). Jag lämnar alltid THAOS nagelsalong med babylena fötter, fint lackad i säsongens färg och som grädde på moset får man dessutom världens skönaste underbens-/fotmassage innan man lämnar stället.

Så för dig som har möjlighet tycker jag du skall unna dig en pedikyr på Thaos, hos de gulliga tjejerna som jobbar där! Det är alltid bra att få investera lite i sig själv, särskilt när man är en stressad småbarnsmamma;)

 

Kram!