Hoppa till innehåll

Första veckan avklarad!

Godkväll

Nu är första veckan av våran Boot Camp gjord. Det var en sådan härlig energi på passet idag, super starka och grymma kvinnor. Blir så glad in i hjärtat när jag ser hur de lyssnar på sina kroppar och tar till sig det jag påminner om under de olika övningarna vi gör. Total fokus varvat med mycket skratt genomsyrade hela klassen idag. Härligt!

 Ja,  jag säger det igen, att börja träna långsamt och kontrollerat efter den stora omställning som kroppen går igenom under och efter graviditet är så viktigt! Så nästa vecka fortsätter vi i samma anda.

Eftermiddagen spenderade jag och min familj i Rålambshovsparken på en picknick filt med några av våra närmaste vänner och bara myste i solen. Tyvärr fick vi åka hem lite tidigare än väntat för lill skruttan kände sig inte på topp.

Imorgon väntar en spännande dag, ska gå på en matlagningskurs på ett ställe som heter Curlyfood, som med följande ord beskriver upplägget;

Curlyfood__rak_logo_underline_orange

Vårt fokus ligger på det gröna; rötter, nötter, fermenterat, färskt, färgstarkt, smakrikt och krispigt, och maten som vi mår bra av att äta, men som även är bra för miljön, jorden och för dem som brukar den.”(bild och text  från Curlyfood)

Jag tycker jättemycket om att laga mat och provar gärna nya recept och ingredienser och här hemma kör vi på ekologiskt så detta känns jätte inspirerande. Lovar att berätta allt om det under helgen.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

 

/Anna