Hoppa till innehåll

Träning på schemat- Min och mammornas

Hej på er

Vilket underbart väder, min kropp och mitt inre blir så lycklig av att känna solens strålar mot ansiktet. Härligt! I tisdags körde vi igång med Boot Campen och precis om Rebeckah skrev här så var det ett härligt gäng kvinnor. Så under morgondagens träff kommer vi att köra igång med träningen, självklart med fokus på bäckenbottenknipet. Har fått höra av många av ”mina” mammor att efter att ha gått på mina klasser ett tag blir så blir jag som en liten Benjamin syrsa som sitter på deras axel och viskar och (ibland med högre röst) – Glöm inte knipet, aktivera djupa magmuskulaturen, varje gång de tränar eller är aktiva på annat sätt.

 Inte mig emot, det bjuder jag gärna på ; )

Efter mina klasser idag så passade jag och min man på att träna tillsammans. Har ju under en lång tid fokuserat väldigt mycket på att träna upp mitt knip så att det är både starkt och uthålligt och att även få kontroll på min diastas. Så det känns så underbart nu när ”hela” min kropp är med och jag försiktigt kan avancera min träning. Så idag blev det assisterade chins varvat med lättare marklyft med en kettlebell. Avslutade med mina övningar som jag fått av min PT för djupa sätesmuskeln och djupa magmuskulaturen.

lunch

Vi avslutade det med en lunch i solen, mysigt!

Nu är det lite mer jobb framför datorn som väntar (sitter dock på vår terrass så det går ingen nöd på mig) sen hämta hem tjejerna.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag!

/Anna