Hoppa till innehåll

Hallå!

Hej allihop!

 

Får börja med att be om ursäkt för radiotystnaden. Har haft semester, vilket denna gång även inkluderade bloggen=(

Hur som har det hunnits med en massa sedan vi sågs sist. Bland annat har vi firat midsommar. Hade en lugn och skön midsommar på landet med goda vänner och familj, precis så som det skall vara. Det var också Hugos första midsommar, vårt lilla nypon. Så himla fin i kransen som min mamma hade snitsat till. Tur man har en händig mor, hade jag gjort den där kransen hade det inte blivit lika lyckat…;P

hugo112

 

Förutom semester har jag varit hur duktig som helst, om jag själv får klappa mig lite på axeln, med träningen. Känner verkligen den där nytändningen efter bootcampen och tycker att jag fått ett helt annat tänk i min träning. Mycket tack vare Anna, som också bloggar här. Alla mammor som vill träna rätt bör ha en Anna i sitt liv. Så glad jag är att hon finns i mitt!

bild 2

Vi har bestämt att fortsätta till hösten. Så pepp!

Har också  inhandlat lite redskap som jag tyckte var bra på passen. Har nu en yogamatta (för jag hatar att ligga på hårt underlag med knäna), exetubes, gummiband, kettlebell och hantlar. (Slog till på de där snyggingarna från Abilica som jag tipsade om!)

 

Nej, nu blir det en dusch och marsch i säng. Har ett träningspass som väntar tidigt!

Kram!