Hoppa till innehåll

Längtan efter värmen..

Hej på er

Har spenderat helgen på landet hos en av mina bästa vänner med familj. Vi har känt varandra sen vi var 7 år och har båda två barn i samma ålder så det är jätte mysigt att ses allihop. Nu i helgen firade vi hennes yngsta som fyllde 2 år. Det är något speciellt med att vara nära naturen tycker jag. Allt blir lite lugnare och tankarna lite klarare på något vis. Vädret är ju inte det roligaste men det stoppade inte barnen från att hoppa i badet : ) vi vuxna drömde oss bort lite till vår Kreta resa som närmar sig. Vi åker tillsammans i två veckor och det ska bli så underbart, kul för båda barnen att ha en kompis i sin egen ålder att leka med. Med detta kalla väder så kan jag ju bara säga att jag är såå glad över att vi har resan inbokad och klar. Jag tycker Sverige är ett otroligt vackert land men det kalla vädret är inte en favorit. Brrr….

Paraply

Regn och rusk är ju inget sommarlovsväder man önskar sina barn men då får man göra vad man kan för att ”piffa” upp det lite, tex med ett bi paraply ; )

Idag är det sista riktiga jobbardagen innan semester för min del, så nu ska jag skriva ihop några träningsupplägg. Sen bär det av till landet med tjejerna imorgon, Thomas stannar i stan och jobbar några dagar till sen kommer han efter.

Vad ska ni göra på er semester? Utomlands eller hemma?