Hoppa till innehåll

Lidaloppet!

Hej på er

Kom i kontakt med grundaren till Lidaloppet Anna Ericson häromdagen och kände på en gång att detta var något som jag ville engagera mig i. Lidaloppet är ett 5 km långt lopp, för kvinnor (även män om de klär ut sig) oavsett träningsbakrund. så man kan välja att gå, lunka, små jogga eller springa på. Helt valfritt.

Lidaloppet-Circle-2014-011

”bild lånad från LidaLoppets hemsida”

LidaLoppet arrangeras till förmån för bröstcancerfonden. Jag kommer självklart att både hjälpa till där på plats men vill gärna ställa upp med ett eget team också så kom igen nu alla grymma kvinnor/mammor nu kör vi!!

Läs mer om loppet på LidaLoppets hemsida här. Vill ni ingå i ”mitt” team ”Annas Power mammor/Kvinnor” så maila mig på anna@tileah.se så får ni information om resten. Sista anmälningsdag till mig är måndagen den 6/10, vet att det är lite snabbt inpå men hoppas ni kan ta er tid och hänga på. Helt ok att gå loppet med barnvagn, så hela familjen kan hänga på. Varför inte göra det till en familje grej!?

Känns ju verkligen otroligt fint och viktigt att stödja en sådan här tillställning. Och för att detta skall nå ut till så många som möjligt får ni som har facebook gärna gå in på Lidaloppets FB sida ”gilla” och dela.

Ser fram emot att få höra ifrån er så vi kan göra detta tillsammans!

Kram /Anna