Hoppa till innehåll

Lite smått och gott!

Har precis vyssjat lilldonnan till sömns. Hon är 2 1/2 år nu så vissa dagar klarar hon sig en hel dag utan eftermiddagsluren och vissa som idag behöver hon sova lite. Det har varit full lek här på fm, är så glad över att vi har vår stora terrass och en gräsmatta precis nedanför som gör att vi får lite ”bo i hus” känsla. Så härligt för tjejerna att bara kunna öppna upp terrass dörren och sen vara ute och leka, att inte behöva göra ett stort projekt av att gå ut. En baby/barn sak som jag varmt rekommenderar är en bärsele, vi söver fortfarande lilldonnan i den när hon har svårt att komma ner i varv. Vi hade en Baby Björn först men bytte sen till en Ergobaby som både jag och min man tyckte bättre om, en av fördelarna med den är att den lägger tyngden mer på höfterna på den som bär, kan ju annars bli väldigt tungt för ryggen sen kan man även ha barnet på ryggen i den, ngt som Leah fortfarande tycker om.

ergobaby

Toppen att när hon somnat så kan man enkelt bara lägga ner henne i sängen.

Känner av min kropp idag, var på en av mina favorit yoga klasser igår. Jag brukar inte stretcha efter varje styrkepass jag kör utan försöker istället få till minst ett rörlighetspass/yoga i veckan. Nu har vi varit upptagna flera lördagar i rad men igår äntligen fanns tiden så då gick jag dit. Har yogat en hel del i mitt liv och gått på många olika klasser, former och för olika lärare. En av de saker som är viktigast för mig på en klass är hur läraren är, hur han/hon förmedlar de olika asanas (positionerna) hur han/hon får deltagarna att känna sig, förmågan att ”se” sina deltagare oavsett vilken nivå deltagaren befinner sig på och kunna hjälpa till med att avancera positionerna där det går och backa där det behövs. Allt detta och massa med kunskap har läraren jag yogade för igår, Lasse, han är enormt duktig, en sådan där lärare/instruktör som får alla att gå ifrån klassen med ett leende. Jag har yogat för honom i många år och har även vickat en del på hans klasser då jag förr också instruerade i yoga. Sen Leah kom dock så har jag riktat in mig på att hålla i mamma/barn klasserna istället. Allt har sin tid.

 

Nu ska vi förbereda för lite grillmys här, kommer några vänner över lite senare, mysig söndag helt enkelt!

Önskar er en fin fortsättning på söndagen.

/Anna