Hoppa till innehåll

Matnyttig tisdag

Hej på er

Efter vårt träningspass på StrongerMama Boot Campen som idag hade sitt fokus på ben och lite överkropp så fick vi lyssna på Brian som delade med sig av lite grundläggande riktlinjer kring hur vi kan tänka kring kosten. Vi fick även smaka på några av Svarta Lådans mellanmål, det är ju något som kan vara lite ”bökigt” att få ideer till. Kommer några tips och recept här i dagarna på bloggen så håll utkik!

Nu när vi är inne på mat, så här kommer några bilder från min matlagningskurs förra helgen på Curly Food. Dagen innehöll prat och bra information kring varför välja ekologiskt, tips och ideer kring Raw Food och vegetariska rätter. Sen fick vi laga mat i små grupper med vägledning av Cecilia Davidsson, grundaren av Curly Food, en fantastiskt inspirerande och kunnig kvinna inom detta område. All mat vi lagade var utan onödiga tillsatser, socker, mjöl, mjölk utan var nyttigt rätt igenom och smakade gudomligt gott. Dagen avslutades av att vi tillsammans dukade upp maten vi alla lagat på ett stort buffé bord.  Det var så gott! Så en toppen dag helt enkelt.

mat

Fantastiska smaker och färger.

mat3

Mintchokladmousse tårta (utan massa onyttigheter)

MUMS!

mat1

Jag och Cecilia, en otroligt kunnig och inspirerande kvinna.

Rekommenderar denna kurs varmt om man känner att man vill ha lite ny inspiration och kunskap kring just vegetarisk och nyttig mat.

Ha en fortsatt fin tisdag.

/Anna