Hoppa till innehåll

Regniga lördag

Hej!

Idag har vi spenderat några timmar ute i regnrusket. Först i Hagaparken där vi var på plats för att hejja fram min systers kille som sprang Tough Viking-loppet! Vilken trooper! Verkar vara ett fantastiskt roligt lopp! Kanke något att ha som mål med träningen för er som inte hittat den rätta motivationen?;) Nästa lopp i Stockholm sker den 30 augusti. Elchocker, isvak och annat göttigt… Hur som helst var det härlig stämning, vädret till trots!

Efter Hagaparken blev det pw med barnvagnen. Rätt skönt när vi kom hem och in I värmen. Promenera med vagn är annars ett av de bästa vardagsträningstipsen jag har! Ut och traska I kuperat med en fullastad vagn i rask takt! Bra start när man kanske inte kan eller känner för gymmet!

Imorgon är det dags för babysim igen. Själv har jag alltid älskat vatten och simmade nästan hela min ungdom i simsällskap. Underbar träning och så hoppas jag såklart att Hugo skall älska vatten lika mycket som jag och min man! Då kommer våra somrar på landet med vattenskidor, wakeboard och annat kul bli om möjligt ännu roligare! Händelserna i förväg men vem vet vad babysim kan leda till..haha… Hur som helst tycker jag det är viktigt med simskola. För övrigt borde alla barn borde få lära sig att simma, det är en billig livförsäkring…

Vi går på Vattenhusets babysim på Östermalm. Mysiga mindre grupper, varm pool och bra upplägg! Ett tips för dig som bor i Stockholm och vill gå på babysim i city!

Mitt lilla hjärta för första gången, både i pool och utomlands.

Nej, nu skall jag montera ihop vår nyinköpta Sarfatti-lampa. Ett styrkeprov rent mentalt som väntar, av instruktionsbladet att döma!

Trevlig kväll på er!

/R