Hoppa till innehåll

Starka kvinnor-inifrån och ut!

Hej på er

Hoppas ni alla har det gott och njuter av det fina vädret vi haft nu på sistone!

Här hemma är höst terminen i full gång med fotboll, gitarr, skola, förskola och massa jobb. Massa roliga jobb möjligheter har trillat in nu på slutet. Jätte kul men gäller som sagt var att hitta balansen i allt.

Igår körde jag sista kvälls Boot Campen. Det är ett gäng mammor som tränat för mig ett långt tag och verkligen byggt upp sig själva inifrån och ut. Nu när de flesta av dem åter är tillbaka på jobb så har vi tagit träningen till nästa nivå och lagt den på kvällstid utan barn. Vilken känsla det var att se dessa grymma kvinnor kämpa på. Från att i början (när de började gå på mina mamma/barn klasser) lägga allt fokus på just knip och djupa magen (med hjälp av super appen ”MammaMage”) till att nu under Boot Campen kunna ta sig an tyngre och mer avancerade övningar. UNDERBART!

Boot Camp 2

Blev faktiskt riktigt rörd och även påmind att det är så VÄRT att TA DET LUGNT och börja träna på ett SÄKERT och KONTROLLERAT sätt efter en graviditet. Bemöta sin kropp med respekt och kärlek.

Boot Camp 4

Starka och grymma kvinnor!

Boot Camp 5

Full fokus!

Boot Camp1

Mycket nöjda deltagare och även coachen bakom kameran ; )

Så ni gravida/nyblivna mammor eller tom kvinnor som varit mammor ett tag, se till att stärka er kropp inifrån och ut genom säker och kontrollerad träning!! För det är ni alla värda!!

/Anna