Hoppa till innehåll

Tiden flyger iväg!

Hej på er

Har varit väldigt tyst här på bloggen ett tag, jag vet ; )

Har varit full rulle med jobb, familj, utbildning och allt annat som hör livet till men nu så…

Jag har nu gått ännu en utbildning för att säkra mitt jobb med träning under/efter graviditet, så nu är jag även Certifierad MammaMage tränare, så kul!!

IMG_3516

Och dessa fina examens blommor fick jag av min underbara man!

 Det var en otroligt givande utbildning skapad av Katarina Woxnerud (MammaMage.se) där fokus är på att lära sig om diastaser (delning av magemuskulaturen) och hur man kan träna för att få hjälp med sin diastas. Så precis som jag skrivit förut, om ni ska träna med någon under/efter graviditet se till att de är Certifierad MammaMage tränare så att ni får den bästa hjälpen av personer som har den expertisen. Tyvärr är det alltför många ”råd” och ”tips” kring träning under/efter graviditet som ges både i media, sjukvård och inom träningsvärlden och som i värsta fall tom kan ge inte så roliga konsekvenser. Så kvinnor där ute gravida eller nyblivna mammor se till att ”säkra” er träning genom att ställa krav på era tränare och våga fråga vad för slag utbildning de har!

Sen har jag även varit med och bidragit till BRO genom att med ett team deltagit i LidaLoppet, ett 5 km långt lopp anordnat till förmån för BRO. Kändes väldigt fint att få vara med om och väldigt lycklig att jag nu med all träning för just djupa magen och bäckenbotten nu kunde deltaga i ett lopp, springa hela banan utan några som helst besvär. Det kändes grymt!! Så det gäller att vara envis och hur trist det än kan kännas med de ”små” övningarna så ger det så mycket i längden!

IMG_3512

En del av ”mitt” bästa team av grymma kvinnor/mammor!!

Så ja, blandat med kalas, fotbollscup och annat smått gott så har tiden flugit iväg nu på slutet. Hoppas ni alla har det gott och passar på att njuta av värmen som nu visats sitt ansikte sista dagarna!

Kram

Anna