Hoppa till innehåll

Tjejernas topplopp!

Hej på er

Helgen är här och gårdagen tillbringade vi i Hagaparken. En helt underbar dag tillsammans med nära vänner och familj. Tjejerna sprang sitt första lopp, Topp Loppet arrangerat av tidningen topp Hälsa. Solen lyste och det var fullt av deltagare, både vuxna och barn. Jag och Thomas sprang inte själva denna gång utan gjorde det till en familjedag med fokus på tjejerna våra. De hade gjort det jätte bra med många olika tält med olika utbud, bla Childhood och även Puls & Träning. Jag älskar tillställningar där man kan vara aktiv tillsammans med sina barn, för mig och min man är det något som betyder väldigt mycket då vi båda varit fysiskt aktiva sen barnsben. Så att Thomas blev tränare för Tindras fotbollslag blev ju ingen jätte chock ; ) Jätte kul, vi har det som en familjegrej att tillsammans gå på hennes matcher, heja och hänga med de andra föräldrarna och syskonen.

Att vara fysiskt aktiv gynnar ju inte bara hälsan utan är ju även ett underbart sätt att få uppleva saker tillsammans med sina barn. Har tänkt mycket på det, barn tar ju inte bara efter våra beteenden i hur vi agerar utan även vad vi gör. Känns så gott att både jag och Thomas tycker att det är viktigt att vara aktiva så det blir mycket sådana familj aktiveter här hemma.

Topploppet 1

Tjejerna redo inför starten ; )

Topploppet 2

Lill Donnan (med mig som stöd) i mål!

Topploppet 3

Topploppet 4

Vår älskade stora tjej ”in action” precis innan mål!

Topploppet 5

Nöjd tjej efter avslutat lopp!!

En av mina drivkrafter till att hitta energi och ork till min egen träning är just barnen. Att jag vill kunna vara stark inifrån och ut så att jag håller länge i kropp och själ. Så att jag kan få uppleva många fler friska år tillsammans med min familj, orka vara delaktig i deras liv.

Nu står en myskväll med en kär vän på schemat, Flaschdance och mat på Berns!

Önskar er alla en fortsatt fin söndag!

/Anna