StrongerMama!!

Hej och välkommen till StrongerMama Training!!

 

og

Styrka inifrån och ut

StrongerMama Training är träning och inspiration för dig som är gravid/nyligen blivit mamma eller har äldre barn. Jag erbjuder gravida/mammor som relativt nyligen fått barn eller har äldre barn att bygga upp en starkare och bättre fungerande kropp. StrongerMama tar ett helhetsgrepp kring träning och hälsa och erbjuder på ett inspirerande sätt kunskap och verktyg kring dessa ämnen.

Om träningen

StrongerMama finns som mini PT grupper eller enskilda konsultationer/träning med mig (Anna). Mer information om mig och mina utbildningar inom träning under och efter graviditet finner ni i menyn under mitt namn.
Vi tränar igenom hela kroppen med fokus på en stark bäckenbotten och en aktivering av djupa magmuskulaturen. Största fokus är att i egen takt med hjälp av mig (Anna) hitta tillbaka till en stark och bra hållning som vi som nyblivna mammor/mammor generellt behöver lite extra efter den stora förändring och påfrestning vår kropp gått igenom under en graviditet och eftersom våran vardag nu ser lite annorlunda ut mot förr med alla lyft, skjuta barnvagn, obekväma sovställningar m.m.
Tillsammans under vår träning går vi emot hetsen att gå ner snabbt i vikt och ”komma” i form fort efter graviditet utan fokuserar istället på att låta kroppen få komma tillbaka i en lugn takt (som den mår bäst av) och stärka upp de delar av kroppen som har fått jobba extra hårt under vår graviditet, som tex bäckenbotten, rygg och axlar. Stor fokus ligger även på att kunna andas, det är inte bara den fysiska delen av kroppen som påverkas av den omställning som det är att bli förälder utan även vårt inre. Med hjälp av olika övningar för vår andning så jobbar vi på mot att hitta ett inre lugn som gör att kroppen svarar bättre på den övriga träningen. Jag tror starkt på att jobba med helheten tillsammans med mina klienter, att bli stark inifrån och ut. Sen lägger jag självklart upp träningen efter behov/önskemål.
Jag erbjuder både personlig träning, mini PT grupper, MammaMage konsultationer på gym (Råcksta och inne i centrala Stockholm) och ”hemma hos”. Intresserad? Kontakta mig på anna@tileah.se för mer information.

För bokning eller frågor

Mail: anna@tileah.se

Mobil: 0704 71 27 93

 

/Anna

Anna R Landaeus

Om Anna R Landaeus

Mitt namn är Anna R Landaeus och jag driver StrongerMama och har själv tre underbara barn, 3, 7 och 15 år som dagligen motiverar mig att både ta hand om mig själv som mamma och även i mitt arbete med andra kvinnor. Nu vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter så att fler kvinnor kan få rätt förutsättningar att komma igång med sin träning under och efter en graviditet.

Mitt stora intresse för gravid/mamma-träning grundar sig i personliga erfarenheter av att börja träna för hårt och tungt för nära inpå förlossning. Vilket gjorde att jag var tvungen att från grunden lära mig hur en kvinnas kropp påverkas av en graviditet och vikten av att träning under/efter graviditet sker under kontrollerade och säkra former.

Professionellt har jag arbetat med träning sen 2008, driver idag tillsammans med min man ett friskvårdsföretag som både äger och driver gymanläggningar. Men mitt största fokus och inriktning är inom träning under och efter graviditet. Och det med ett helhetstänk, mitt mantra är stark inifrån och ut.

Utbildningar,
Är licensierad PT genom The Academy, certifierad MammaMage tränare genom Katarina Woxneruds "MammaMage" utbildning, 3D Mamma tränare genom 3D funktion. Har även gått "Stark Glad och Gravid" utbildning för Maria Wigbrandt och flertal fortutbildningar inom träning under och efter graviditet.

Mitt jobb idag,
Jag coachar one-one, håller gravid/ mammaklasser, föreläser och jobbar även som utbildare / koncept utvecklare inom träning under och efter graviditet.


Välkomna att höra av er vid intresse anna@tileah.se