Hoppa till innehåll

Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst! Ja, så kanske det är lite iallfall ; ) Men vi är väldigt nöjda med våran semester och det har varit jätte mysigt att få hänga med våra vänner och havet..oh my.. Jag älskar havet, finns det något bättre än att gå och sig ta ett dopp innan frukost!?

sommar 3

Det är inte bara jag som älskar havet i vår familj, älskade unge!!

Precis som Rebeckah skrev här så är simning och vattengympa något som många gravida tycker är väldigt behaglig träningsform, speciellt om man lider av bäckenrelaterad graviditetssmärta (foglossning). Det finns många olika kurser för just gravida, MVC brukar veta var den närmaste finns. Så bara fråga om det är något ni känner er intresserade av.

sommar

Jag och mina älskade döttrar, så mycket kärlek!

Nu när vi packat upp, ätit frukost så ska vi bege oss hem till mina föräldrar, som vi saknat dem. Vi är väldigt nära dem så ska bli mysigt att få hänga lite med dem idag.

Ikväll ska jag och Thomas få lite ”alone time”. Det blir middag och sen konsert med en av mina absoluta favoritartister Joshua Radin, om ni inte lyssnat på honom förr så kan jag varmt rekommendera honom. Jag är en riktig musikälskare, gillar all slags musik men just genren Singer-Songwriter ligger på toppen. Här är tre av mina favoritlåtar med Joshua Radin.

Denna vecka kommer att gå lite på halvfart, blandat med lite semester och småjobb. Skön övergång från semester till jobb, förskola och skola. Jag önskar er alla en fortsatt fin måndag och hoppas ni kan komma ut i solen en stund även om ni är tillbaka och jobbar.

 

/Anna