Hoppa till innehåll

Summer is here!

Hej i värmen

Äntligen är värmen här och jag myser. Jag stormtrivs när det är varmt, så ja sommaren är min favorit årstid!

Nu är vi tillbaka i stan efter härliga dagar på landet med mina föräldrar. Tindra är tillbaka från Skåne, där hon va i några dagar hos sin kompis morfar. Så nu är vi samlade hela familjen och bara myser. Vi bor ju i lägenhet men har en stor terrass med gräsmatta nedanför så man får lite av en ”bo i hus” känsla ändå. Suveränt för barnen men även för mig när det kommer till träning, kan båda köra egna pass där men även köra träningspass med mina kunder där. Toppen!

I morse njöt vi även av en smarrig frukost på terrassen. Frukost är en av mina favorit måltider, att äta tillsammans med hela familjen, småprata och bara vara i lugn och ro är en underbar start på dagen tycker jag.

IMG_2832

Smarrig yoghurt tallrik med jordgubbar, gojibär, nötter och annat nyttigt som jag njöt av på landet!

Nu väntar ett träningspass med min fina man. Dagens pass består av, dips, rodd i TRX, syrahopp, armhävningar, axellyft varvat med övningar för djupa magmuskulaturen.

Önskar er alla en underbar dag!

/Anna